COLOCATIE
Colocatie in Haarlem

Indien u op zoek bent naar colocatieruimte voor uw server in de omgeving van Amsterdam/Haarlem, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden colocatie aan in het ultramoderne Evoswitch datacenter te Haarlem. De pluspunten zijn dat het datacenter zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken is. Verder ligt de luchthaven Schiphol op 10 km afstand, zodat ook bezoekers uit het buitenland snel ter plekke kunnen zijn. Hieronder treft u onze standaard colocatietarieven. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

  1U Server€ 35.00 p/m 2U Server€ 55.00 p/m 4U Server€ 75.00 p/m
Dataverkeer 4 TB 4 TB 6 TB
Uplink 1 Gbit 1 Gbit 1 Gbit
IP-adressen 2 2 4
Toegang 24/7 24/7 24/7
Reverse DNS Yes Yes Yes
Remote Reboot Yes Yes Yes
DNS Panel Yes Yes Yes
BESTELLEN BESTELLEN BESTELLEN
Colocatie te Haarlem

Door te kiezen voor colocatie bij CyberServ BV, kiest u voor colocatie in een groen datacenter, voorzien van 24-uurs bewaking, redundante energietoevoer, uitstekende redundante koelinstallaties, een snel en redundant netwerk en state-of-the-art brandbeveiliging.

Goed geregeld!

Als colocatieklant krijgt u de mogelijkheid om u zelf en anderen 24 uur per dag aan te melden zonder onze tussenkomst. Zo kunt u bij eventuele storing aan uw apparatuur snel en zonder omwegen direct toegang krijgen tot het datacenter.

Kwaliteit tegen vriendelijke prijs

Naast de vriendelijke prijs en goede service, heeft u als colocatieklant direct toegang tot extra's, zoals de mogelijkheid om domeinen te registreren tegen het resellertarief.